Persoonlijk en Expert Advies
Supersnelle Leveringen
Vanaf €150 Gratis Verzending
TPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, Set
TPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, SetTPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, SetTPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, SetTPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, SetTPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, SetTPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, SetTPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, SetTPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, SetTPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, SetTPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, SetTPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, Set

TPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, Set

Niet Voorradig
TPS Racing
Product code TPS0955
EANcode: 8719697012662

€ 224,90 € 219,90

Centrale Hydraulische Rem voor FG Modellsport modellen

Veel klanten die u voorgingen zijn het erover eens, de beste centrale rem sinds jaren! De originele centrale achterrem van FG 2WD en 4WD Off-Road modellen laat nogal te wensen over en is de slijtage zeer hoog, ook wanneer deze omgebouwd wordt naar een tuning rem. Daarom speelde ik al geruime tijd met de gedachte een goede, slijtvaste rem te ontwikkelen.

Dit remsysteem is opgebouwd uit verschillende delen. De nieuw ontwikkelde aandrijfplaat is reeds voorzien van TPS ULF® lagers. De lagers waar de koppelingsklok in draait staan verder uit elkaar, zodat de lagers én klok niet meer slijten en de remschijf altijd vrij loopt! De plaat is voorzien van een speciale bevestiging die de vorm heeft van de onderkant van de remklauw, en daardoor altijd recht zit en niet kan verschuiven. De grote stalen remschijf wordt geleid door een gehard stalen meenemer die op de tussen as zit. De hoofdremcilinder wordt met een speciale, bijgeleverde aluminium adapter plaat, op het chassis gemonteerd. Voor het knippen van de remleiding om lekkage te voorkomen adviseren wij de speciale knipper TPS9449.

De complete set bestaat uit:

  • CNC gefreesde aluminium aandrijfplaat met ULF lagers,
  • Hoofdrem cilinder,
  • Hoofdrem cilinder adapter,
  • Remklauw met voering,
  • Grote stalen remschijf,
  • Gehard stalen remschijf meenemer,
  • Remolie, spuit met slang,
  • Aansturing voor de servo,
  • Alle benodigde bevestiging materialen
  • Nederlandse montage beschrijving met foto's.

Voor een optimale bediening heeft u een servo nodig met minimaal 20 kg. trekkracht.

Dit systeem past op alle FG 2WD en 4WD Off-Road modellen, dus vanaf de eerste Marder, tot en met de huidige WB535 modellen, (behalve de Leopard 2 & 4 Competition, en Formule 1 modellen).

LET OP! Past niet in combinatie met een 2 versnellingsbak!

Schrijf je eigen beoordeling
U beoordeeld:TPS CHB Hydraulische rem FG Off-Road, Set
Uw beoordeling

MEER INTERESSANTE PRODUCTEN VOOR U?